sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Comeback

Noniin vihdoinkin tännekkin taas tulee pitkästä aikaa kirjoiteltua. Nokialla oli Fincup kisat 17.11 joihin tulikin mentyä kahden vuoden tauon jälkeen.
Ensimmäisenä luokkana ajettiin Nascareilla, jotka SSH toimittaa. Oikeastaan minkäänlaista lähtökohtaa ja odotuksia tähän luokkaan ei ollut. Koskaan en olllut kyseisillä autoilla ajanut. Hieman jännästi tämä olikin sitten paras luokkani. Sijoitus 7 ja yhden rataosan päähän Finaali paikasta joka pikkasen jäi harmittamaan.
Toisena luokkana ajettiin Touring, jossa oma autoni oli Scalextricin Ford Mustang R500. Ajattelin tätä jopa omaksi vahvimmaksi luokakseni, koska sallittuja moottoreita on vain yksi ja kuullut autojen tasaisuudesta. Ja jälleen kerran toisin kuitenkin kävi. Tämäpä olikin huonoin luokkani :D Auto ei vaan pysynyt urassa kolmella ensimmäisellä hiitillä. Ilmeisesti, kun pito hieman heikkeni renkaista niin sitten alkoi pysymään radallakin, mutta vauhtini oli kyllä todella surkeaa muihin verrattuna. Sijoitus toisiksi viimeinen ja sekin vain, koska viimeiseksi jääneellä auto mosahti. Tästä ei voi kuin parantaa.
Kolmantena luokkana ajettiin ralli, jossa autonani oli jo vanhus Nincon Renault Megane. Oma ajoni sujui ihan ok eikä kauheita ryssimisiä tullut. Sijoituskin oli ihan kelpo yhdeksäs ja jotain alle kierroksen vain jääneenä vitos tilaankin.
Neljäntenä ja viimeisenä ajettiin Gt/prototype. Omana autona oli MB Slotin Pagani Zonta. Ehkä hieman yllättäen Protoja oli vähemmän kuin GT autoja. Se mikä yllätti myös itseäni, että mukana oli kolme Nincon Audi R8:sia. Kaikki kolme myös pääsivät Finaaliin, joten ihan kelpo autosta taitanee olla kyse. Itselläni ei luokassa paljon tehtävää ollutkaan. Ajoin sen mitä auto kulki, mutta pitoa ei vaan tuntunut olevan yhtään ja meno oli todella hidasta muihin verrattuna. Sijoitus oli kymmenes.
Ihan oli mukavaa käydä kisaamassa pitkästä aikaa taas. Katsotaan nyt, että pääsisikö viikon päästä Lempäälän kisoihinkin kenties yrittämään kohentelemaan vähän sijoituksia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comeback

Noniin vihdoinkin tännekkin taas tulee pitkästä aikaa kirjoiteltua. Nokialla oli Fincup kisat 17.11 joihin tulikin mentyä kahden vuoden tauo...