perjantai 9. maaliskuuta 2012

Uusi aluevaltausko?

Paljon on ollut nykyään esillä JK:n valmistama RTR skaala-auto. Itse autoa kovasti pohdiskelin, kun koskaan en ole skaala-autoa livenä nähnyt saatikka ajanut. Hinnaltaankin, kun on halpa niin alkoihan sellaista mieli tehdä kokoajan enemmän. Kun Neutro Oy:n Jussi tarjosi vielä testattua autoa niin siitä ei voinut enää kieltäytyä.
Tässä pari kuvaa:



Vähän aikaa sain tässä miettiä, että niin mites tämä kori tästä nyt oikea oppisesti irroitetaan, mutta tulihan se koppakin pois jopa ehjänä saatua.


Tässä entinen FSC proton koppa skaalan vieressä vertailun vuoksi

Tässä Proton sovitus alustan päälle. Periaatteessahan tähän alustaan saisi todella kätevästi juuri tälläisen Porschen kokoisen korin. Nyt kun mulla sattuu olemaan Porschessa vielä korikiinnikkeet paikallaan niin ei saanut ihan laskemaan sitä niin hyvin tohon, mutta kyllä tostakin jo varmaan hyvin asia ilmi käy.

Tässä vielä kopat päällekkäin.

Asiaa kun näin tarkastelee, että hieman yli 50euroa alusta ja siihen tälläinen malliauton kori niin olisi todella näyttävä luokkakin. Tosin en mä tätä JK:n omaa Mazdan koriakaan nyt niin rumana pidä loppujen lopuksi vaikka aika pelkistetty onkin.

Nyt sitten tarttisi vielä päästä tälläkin ajelemaan. Miettinyt tuossa, että jos osallistuisi aluesarja viiteen. Saisi ajettua samalla Fincup peliä, 1/24 GT autoa ja tätä skaalapeliä. Tosin täytyisi hommata sitten vielä sääntöjen edellyttämä kori. Mitään infoa ei vielä ole tullut siitäkään, että kuinka mones päivä mahdollisesti kisat alkaisivat tai edes mikä kuukausi. Itse tarvitsisi melkein kuukauden varoitusajan, kun kevätkin kovaa kyytiä lähenee ja muut harrastuksetkin alkavat painaa päälle.

Mutta katsotaan, odotellaan ja ihmetellään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comeback

Noniin vihdoinkin tännekkin taas tulee pitkästä aikaa kirjoiteltua. Nokialla oli Fincup kisat 17.11 joihin tulikin mentyä kahden vuoden tauo...